5 Aralık 2014
Üniversitemiz bünyesinde geleceğin dâhilerini yetiştiren Enderun Çocuk Üniversitesi’nin farkındalık eğitimi, Topkapı Yerleşkesi’nde gerçekleştirildi.
Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi, Zeytinburnu Kaymakamlığı, Zeytinburnu Belediyesi ve Uluslararası Enderun Bilim ve Eğitim Derneği ile ortaklaşa hazırlanan ve İstanbul Kalkınma Ajansı tarafından Çocuklar ve Gençler Mali Destek Programı içinde desteklenen “Enderun Çocuk Üniversitesi” adlı proje kapsamında Psikoloji Bölümü Öğretim Üyesi Yrd. Doç Dr. Münevver Güler Dinçel, öğretmenlere farkındalık eğitimi verdi.
Zeytinburnu Belediyesi sınırları içerisinde yer alan ilkokul ve ortaokullarda görev yapan rehber öğretmenleri, sınıf öğretmenleri ve branş öğretmenleri eğitime katılarak üstün zekâlı çocuklara uygulanacak eğitim konusunda detaylı bilgi aldı.



