HABER ARSIVI
Daha Eski=>
15 Temmuz
Hukuk Fakültesi | Hukuk Fakültesinden Büyük Başarı
Üniversitemiz, Yükseköğretim Kurulu'nun açıkladığı verilere göre, Adalet Bakanlığının düzenlediği Adli Yargı Sınavlarında başarı sıralamasında vakıf üniversiteleri arasında Türkiye ikincisi oldu.
14 Temmuz
Basın Yayın Halkla İlişkiler | Mensuplarımızın Gözünden 15 Temmuz
Akademik ve idari personelimiz ile öğrencilerimizin, milli birlik ve beraberliğimizin perçinlendiği 15 Temmuz gecesine ve sonrasına ait fotoğraflarından oluşan "Mensuplarımızın Gözünden 15 Temmuz" dijital sergisi.
12 Temmuz
Basın Yayın Halkla İlişkiler | ''15 Temmuz Sanat ve Edebiyata Yansıtılmalı''
Üniversitemiz ile İstanbul Kültür ve Turizm Müdürlüğü’nün ortak düzenlediği “15 Temmuz: Milli İradenin Nöbeti” paneli, Haliç Yerleşkesi’nde gerçekleştirildi.
22 Haziran
Basın Yayın Halkla İlişkiler | Üniversitemizde Mezuniyet Coşkusu
Üniversitemizin 2017 yılı mezuniyet töreni büyük bir heyecan ve coşku ile yapıldı. Haliç Kongre Merkezi’nde gerçekleştirdiğimiz mezuniyet programının ilk oturumunda Üniversitemizin Meslek Yüksekokulları öğrencileri mezuniyet belgelerini aldı.
12 Haziran
2017
Güzel Sanatlar Fakültesi | Sıfırın Altında da Gökyüzünü Görmek Mümkün!
Güzel Sanatlar Fakültesi Geleneksel Türk Sanatları Bölümü Sergileme Teknikleri Programı kapsamında bu yıl üçüncüsü düzenlenen “Sıfırın Altında” sergisi Kandilli Yerleşkesi -3. katında izleyici ile buluştu.
06 Haziran
2017
Güzel Sanatlar Fakültesi | Kırkyama İstanbul!
Üniversitemiz ve Beykoz Belediyesi’nin katkılarıyla Geleneksel Sanatlar Derneği’nin düzenlediği İstanbul temalı Kırkyama Yarışması’nın sergi açılışı ve ödül töreni Beykoz Necmettin Erbakan Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi.
05 Haziran
Bilgisayar Mühendisliği | Mühendis Adaylarından Akıllı Sistemler
Mühendislik Fakültesi Bilgisayar Mühendisliği Bölümü son sınıf öğrencileri bilgisayar ve biyomedikal mühendisliği tabanlı lisans bitirme projelerini Haliç Yerleşkesi’nde sundu.
29 Mayıs
Basın Yayın Halkla İlişkiler | Fethin 564. Yıldönümü Etkinlikleri
Üniversitemiz, Üsküdar Belediyesi ve İstanbul Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğiyle düzenlenen Fethin 564. Yıldönümü Etkinlikleri Üsküdar Bağlarbaşı Kongre ve Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi.
29 Mayıs
Basın Yayın Halkla İlişkiler | Fatih Sultan Mehmed’in Türbesine Ziyaret
Rektörümüz Prof. Dr. Musa Duman ve Genel Sekreterimiz Alim Türkyılmaz, il protokolüyle birlikte Fatih Sultan Mehmed Han’ın türbesini ziyaret etti.
24 Mayıs
2017
Sağlık Kültür ve Spor D. Başkanlığı | Üniversitemizin Gururu Sporcu Öğrenciler Ödüllendirildi
Bireysel ve takım oyunlarında bir yıl içerisinde gösterdikleri mücadele ve kazandıkları başarılarla hem üniversite hem ülke için gurur kaynağı olan sporcu öğrencilerimiz Rektörlük makamındaki tören ile ödüllendirildi.
<=Geri
Daha Eski=>