Gizle
Daha Eski=>
16 Temmuz
2019
Basın Yayın Halkla İlişkiler | ''15 Temmuz, Tüm Darbelerden Daha İhanet Doluydu”
Prof. Dr. Zekeriya Kurşun, “15 Temmuz darbe girişimi, toplumun değerleri kullanılarak sahnelenmiş 40 yıllık bir tiyatronun sonunda ortaya çıktı."
10 Temmuz
Kalite Yönetim Bilgi Sistemi | Üniversitemizde Kalite Süreçleri Değerlendirildi
YÖKAK tarafından “Kurumsal Dış Değerlendirme Programı” kapsamında oluşturulan Kurumsal Dış Değerlendirme Takımı, 7-10 Temmuz 2019 tarihlerinde Üniversitemizi ziyaret etti.
01 Temmuz
2019
Bilgisayar Mühendisliği | Öğrencilerimize TÜBİTAK’tan İki Ödül!
Bilgisayar Mühendisliği Bölümü öğrencilerimiz İbrahim Enes Aydoğdu ve Enes Kamil Yılmaz, “TÜBİTAK Üniversite Öğrencileri Araştırma Proje Yarışmaları”nda birincilik ve üçüncülük ödüllerinin sahibi oldu.
28 Haziran
Basın Yayın Halkla İlişkiler | 977 Öğrencimiz Yarınlar için Kep Attı
Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi kuruluşunun 9. yılında 6. dönem mezunlarını yarına uğurladı!
19 Haziran
Bilgisayar Mühendisliği | İTÜ’den Dr. Gündoğar’a En Başarılı Tez Ödülü
Bilgisayar Mühendisliği Bölümü öğretim üyelerimizden Dr. Öğr. Üyesi Zeynep Gündoğar, İstanbul Teknik Üniversitesi tarafından “2018 Yılı En Başarılı Tez Ödülü”ne değer görüldü.
19 Haziran
2019
Bilgisayar Mühendisliği | Öğrencilerimiz TÜBİTAK Yarışmasında Finalde!
Bilgisayar Mühendisliği Bölümü öğrencilerimiz, TÜBİTAK’ın üniversite öğrencileri için düzenlediği araştırma projeleri yarışmasında finale adlarını yazdırdı.
18 Haziran
2019
Basın Yayın Halkla İlişkiler | Fuat Sezgin, Paha Biçilmez İlmi Mirası ile Anıldı
2019 Prof. Dr. Fuat Sezgin Yılı Etkinlikleri kapsamında Cumhurbaşkanlığı himayelerinde 13-15 Haziran 2019 tarihlerinde düzenlenen “I. Uluslararası Prof. Dr. Fuat Sezgin İslâm Bilim Tarihi Sempozyumu”nun Açılış Töreni, 13 Haziran’da yapıldı.
14 Haziran
2019
Basın Yayın Halkla İlişkiler | Sezgin, Unutturulan Tarihi Hatırlatan Bir İlim Adamıdır
Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Doç. Dr. İbrahim Kalın, “Fuat Sezgin’in eserlerinin en önemli mesajı, Avrupa merkezli tarih perspektifini sorgulayan, bunun sınırlarını zorlayan yeni bir tarih anlayışının ortaya konulması.” dedi.
14 Haziran
2019
Geleneksel Türk Sanatları | Fuat Sezgin Anısına: Bilimden Sanata Yansımalar Sergisi
Geleneksel Türk Sanatları Bölümü hocalarının ve öğrencilerinin Fuat Sezgin Sempozyumu'na özel hazırladıkları çalışmalardan oluşan Fuat Sezgin Anısına: Bilimden Sanata Yansımalar Sergisi, sempozyum süresince sergilendi.
30 Mayıs
Basın Yayın Halkla İlişkiler | Edebi ve Mimari Perspektiften Fetih ve Ayasofya
İstanbul’un Fethi’nin 566. yıl dönümünde düzenlenen “İstanbul’un Fethi ve Fethin Hafıza Mekânı Olarak Ayasofya” panelinde, Fetih ve Ayasofya edebi ve mimari perspektiften ele alındı.
<=Geri
Daha Eski=>