<>
Daha Eski=>
14 Ocak
Basın Yayın Halkla İlişkiler | Üniversitemizde Nöbet Değişimi
Üniversitemizin kurucu Rektörü olarak 2010-2018 yılları arasında görev yapan Prof. Dr. Musa Duman’a Üniversitemize sunduğu hizmet ve katkılardan ötürü teşekkür ve veda töreni düzenlendi.
09 Ocak
Basın Yayın Halkla İlişkiler | 500 Büyük Hizmet İhracatçısı Arasındayız
Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi, Türkiye İhracatçılar Meclisi’nin (TİM) araştırmasına göre “Türkiye’nin 500 Büyük Hizmet İhracatçısı”ndan biri oldu.
02 Ocak
Meslek Yüksekokulu | III. Çocuk Gelişimi Sergisi
Meslek Yüksekokulu Çocuk Gelişimi Programı’nın bu yıl üçüncüsünü düzenlediği “Çocuk Gelişimi Sergisi”, “Sembolik Oyun ve Kavram Materyalleri” temasıyla Haliç Yerleşkesi’nde açıldı.
30 Aralık
Tarih | ''Kudüs Peygamberimizin Bize Emanetidir''
Yurtdışındaki Filistin Âlimler Heyet Başkanı Dr. Nevvaf Tekruri, Müslümanları Kudüs konusunda daha duyarlı olmaya davet ederek, “Kudüs, Peygamberimizin bize bir emanetidir.” dedi.
29 Aralık
2018
Osmanlı-Malay Dünyası Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi | Açe Tsunamisinin Kayıpları Anıldı
Hint Okyanusu’nda 26 Aralık 2004’te meydana gelen 9,1 büyüklüğündeki deprem ve ardından oluşan tsunamide hayatını kaybeden 230 bin kişi felaketin 14’üncü yılında anıldı.
28 Aralık
2018
Basın Yayın Halkla İlişkiler | Üniversitemizin Yeni Rektörü, Prof. Dr. M. Fatih Andı
Üniversitemiz Edebiyat Fakültesinin kurulduğu 2010 yılından bugüne Dekanlık görevini sürdüren Prof. Dr. M. Fatih Andı, 26 Aralık 2018 tarih ve 2018/265 sayılı Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile Üniversitemiz Rektörlüğüne atanmıştır.
28 Aralık
2018
İngilizce Hazırlık Programı | Bir Sosyal Farkındalık Projesi, “Empatik Kaçış”
Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi öğrencileri, engelli bireylerin toplumsal hayata katılımı konusundaki farkındalığı artırmayı amaçlayan Empatik Kaçış Projesi’ni tamamlandı.
27 Aralık
İngilizce Hazırlık Programı | İngilizce Hazırlık Programı Akredite Edildi
Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi İngilizce Hazırlık Programı, “Pearson Assured” tarafından gerçekleştirilen kalite denetleme sürecini başarıyla tamamlayarak uluslararası ve bağımsız bir otorite tarafından akredite edildi.
11 Aralık
PYM (Proje Yönetim Merkezi) | Canlandırma Film ve Oyun Tasarımı Atölyesi Açıldı
Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi iş birliğiyle İstanbul Tasarım Merkezi bünyesinde “Canlandırma Film ve Oyun Tasarımı Atölyesi” açıldı.
10 Aralık
Tarih | ''Osmanlı Bilgi Üreten Bir Devletti''
“Osmanlı Dünyasında Bilgi ve Tecrübenin İntikali” çalıştayında devlet tasavvuru, askeri yapı, hukuk ve vakıflar, Osmanlı’nın asırları etkileyen bilgi ve tecrübesi kapsamında değerlendirildi.
<=Geri
Daha Eski=>