<>
Daha Eski=>
16 Mayıs
Basın Yayın Halkla İlişkiler | FSMVÜ ve MÜSİAD Arasında İş Birliği Protokolü
MÜSİAD Genel Merkezi’ne ziyarette bulunan Rektörümüz Prof. Dr. M. Fatih Andı ve beraberindeki öğretim üyelerimiz, Genel Başkan Abdurrahman Kaan’la bir araya gelerek iki kurum arasında geliştirilecek sosyal ve sanatsal iş birliği imkânlarını değerlendirdi.
13 Mayıs
2019
Sağlık Kültür ve Spor D. Başkanlığı | Edebiyat Dergisi’nin 50. Yılında Nuri Pakdil
“Edebiyat Dergisi’nin 50. Yılında Nuri Pakdil” panelinde düşünce ve edebiyat tarihimizin önemli isimlerinden Nuri Pakdil’in dergiciliği, yazarlığı ve fikirleri konuşuldu.
08 Mayıs
Mimarlık ve Tasarım Fakültesi | Mimari Tasarımda İfade Yarışması Ödül Töreni
Mimarlık ve Tasarım Fakültesi ile Mimarlık Kulübü tarafından bu yıl ilki düzenlenen “Mimari Tasarımda İfade-Ulusal Öğrenci Yarışması”nda dereceye giren öğrenciler, Haliç Yerleşkesi’nde düzenlenen törende ödüllerini aldı.
08 Mayıs
2019
Basın Yayın Halkla İlişkiler | İstanbul, Vakıf Eserlerle Müslüman Şehrine Dönüştü
Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi de 36. Vakıf Haftası kutlamalarına katılarak, “Vakıf Medeniyetinde Ramazan Ayı” paneline ev sahipliği yaptı.
06 Mayıs
Mimarlık | Mimarlık Öğrencileri Geleceğin Kampüsünü Tasarladı
Mimarlık Bölümü üçüncü sınıf öğrencilerimizin tasarladıkları mimari proje, Geleceğin Kampüsü’19 yarışmasında en iyi ikinci tasarım ödülüne layık görüldü.
06 Mayıs
2019
İslâmî İlimler Fakültesi | Halil İbrahim Kutlay ile Buharî Dersleri Diyanet TV’de
İstanbul Fatih Camii’nde yüzyıllardır devam eden Buharî Dersleri, İslami İlimler Fakültemiz Öğretim Üyesi Doç. Dr. Halil İbrahim Kutlay’ın anlatımıyla ihya ediliyor.
04 Mayıs
Hukuk Fakültesi | İmar Barışı Düzenlemesi Panelde Ele Alındı
Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi Hukuk Fakültesi tarafından düzenlenen “İmar Barışı: Yapı Kayıt Belgesi Teorik ve Pratik Hukukta Karşılaşılan Problemler” konulu panel, Haliç Yerleşkesi’nde gerçekleştirildi
03 Mayıs
Grafik Tasarım | Fuat Sezgin Anısına Kırgızistan’da Dönüşüm Sergisi
Kırgızistan-Türkiye Manas Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi’nin “2019 Prof. Dr. Fuat Sezgin Yılı Etkinlikleri” kapsamında düzenlediği “Dönüşüm” isimli uluslararası karma sergi, Üniversitemiz Güzel Sanatlar Fakültesi katkılarıyla açıldı.
02 Mayıs
Basın Yayın Halkla İlişkiler | ''İslâm Tarihin En Büyük İnkılâbını Yapmıştır''
Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi, İstanbul Üniversitesi, İbn Haldun Üniversitesi ve İstanbul İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü iş birliğiyle düzenlenen “Prof. Dr. Fuat Sezgin Anısına İslâm Sosyal Bilimler Tarihi Paneli” gerçekleştirildi.
02 Mayıs
ALUTEAM | IDEF 2019’da İş Birliği Anlaşmaları İmzalandı
Savunma, Havacılık ve Uzay Kümelenmesi Derneği (SAHA İstanbul), Türkiye'nin milli imkânlarla güçlü bir ekonomiye sahip olmasını sağlayacak projeleri 14. Uluslararası Savunma Sanayii Fuarı’nda açıkladı.
<=Geri
Daha Eski=>