HABER ARSIVI
<=Geri
Daha Eski=>
23 Ocak
Basın Yayın Halkla İlişkiler | Anayasa Değişiklikleri Ne Getiriyor?
Üniversitemiz ve Üniversite Öğretim Elemanları Dayanışma Derneği’nin (ÜNDER) işbirliğiyle düzenlenen “Anayasa Değişiklikleri Ne Getiriyor?” panelinde hukukçular, anayasa değişikliği teklifini özellikle eleştirilen maddeler üzerinden değerlendirdi.
20 Ocak
Basın Yayın Halkla İlişkiler | Türkiye’nin 2023 Hindistan Stratejisi Paneli
Üniversitemiz ve Güney Asya Stratejik Araştırmalar Merkezi’nin işbirliğiyle düzenlenen “Türkiye’nin 2023 Hindistan Stratejisi” panelinde, iki ülkenin ekonomik, siyasal, sosyal ve kültürel ilişkilerinin geleceği değerlendirildi.
17 Ocak
Sağlık Kültür ve Spor D. Başkanlığı | Suriyeli Savaş Mağdurlarına İnsani Yardım
Üniversitemiz öğrenci kulüplerinin, Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığımız koordinasyonunda düzenlediği “Halep’e Ses Ver” kampanyasında toplanan gıda ve giyecek yardımlarını taşıyan 2 tır, Suriye’nin İdlib şehrine ulaştı.
03 Ocak
Meslek Yüksekokulu | MYO Öğrencileri Çalışmalarını Sergiledi
Meslek Yüksekokulumuz Çocuk Gelişimi Programı öğrencilerinin “Eğitimde Araç Gereç Geliştirme” dersi kapsamında tasarladıkları materyallerin sergisi Haliç Yerleşkesi’nde açıldı.
30 Aralık
Türk Dili ve Edebiyatı | Leylâ ile Mecnun'a ''Leylâ''dan Bakmak
Konuşmacılarının tamamı üniversitemiz öğrencilerinden oluşan “Çölü Geçmek, Leylâ’ya Ermek: Türk Şiirinde Leylâ İmgesi” paneli, Edebiyat Fakültesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü tarafından düzenlendi.
27 Aralık
2016
Sağlık Kültür ve Spor D. Başkanlığı | Vefatının 80. Yıl Dönümünde Mehmet Akif’i Andık
Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı ile Öğrenci Konseyi’nin ortaklaşa düzenlediği “Asım’ın Nesli, İstiklâl Şairimiz Mehmet Akif Ersoy’u Anıyor” programında, öğrencilerimiz milli şairimizi kabri başında dualarla andı.
26 Aralık
Edebiyat Fakültesi | 15 Temmuz Darbe Girişimine Afrika'dan Bakmak
Üniversitemiz ile TİKA'nın düzenlediği II. Uluslararası Türkiye-Afrika İlişkileri Sempozyumu’nun kapanış çalıştayında, Afrika’dan gazeteciler 15 Temmuz darbe girişiminin ülkelerinde nasıl göründüğünü anla
26 Aralık
Hukuk Fakültesi | ''Cenevre Sözleşmeleri Batı'dan Yana''
Hukuk Fakültesi Uluslararası Hukuk Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından düzenlenen “Uluslararası Silahlı Çatışmalar Hukukunun Basın Kuruluşlarına ve Mensuplarına İlişkin Güncel Meseleleri” başlıklı konferans Haliç Yerleşkesi’nde gerçekleştirildi.
23 Aralık
Edebiyat Fakültesi | II. Uluslararası Türkiye-Afrika İlişkileri Sempozyumu
Üniversitemiz ve Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı (TİKA) işbirliğiyle düzenlenen “II. Uluslararası Türkiye-Afrika İlişkileri Sempozyumu: Siyaset, Ekonomi ve Eğitimde Gelecek Perspektifi” Topkapı Yerleşkesi’nde gerçekleştirildi.
22 Aralık
Güzel Sanatlar Fakültesi | Hat ve Tezhip Sanatı Nereye Gidiyor
Günümüzün en yetkin hat ve tezhip sanatçıları arasında gösterilen Mehmet, Osman ve Fatma Özçay kardeşler, “Hat ve Tezhip Sanatı Nereye Gidiyor” panelinde bu iki sanata dair önemli değerlendirmelerde bulundular.
<=Geri
Daha Eski=>