HABER ARSIVI
Daha Eski=>
20 Ekim
2017
Basın Yayın Halkla İlişkiler | ''Topuz'un Tutuklanması Uluslararası Hukuka Uygun''
Uluslararası Hukuk Araştırmaları Merkezi (UHAM) Müdürü ve Hukuk Fakültesi öğretim üyesi Doç. Dr. Naim Demirel, ABD’nin Ankara Büyükelçiliği ile yaşanan krizle ilgili Anadolu Ajansı'na değerlendirmelerde bulundu.
20 Ekim
Basın Yayın Halkla İlişkiler | 60 Ülkeden 192 STK Zirve'de Buluşuyor
Üniversitemizin proje ortağı olarak yer aldığı “Uluslararası Şehir ve Sivil Toplum Kuruluşları Zirvesi”, Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa Kongre Merkezi’nde başladı.
19 Ekim
Mimarlık | Hocamız ve Öğrencilerimizden ''Ödüllü Mahalleler''
Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) ve iştirak şirketi Emlak Konut GYO tarafından “Mahalle” teması ile düzenlenen “7 İklim 7 Bölge Ulusal Mimari Kentsel Tasarım Fikir Yarışması”ndan iki ödül ile döndük.
2017
Sağlık Kültür ve Spor D. Başkanlığı | Mütevelli Heyet Başkan Vekilimiz Hukuk Öğrencileriyle
Mütevelli Heyet Başkan Vekilimiz Av. Hamza Akbulut, İdeal Hukuk Kulübü’nün tanışma programında Hukuk öğrencileriyle bir araya geldi.
ALUTEAM | Üniversitemiz ile SAHA İstanbul Arasında İşbirliği
Üniversitemiz ile İstanbul’un savunma sanayindeki potansiyelini arttırmak amacıyla faaliyetlerini sürdüren Savunma, Havacılık ve Uzay Kümelenmesi Derneği (SAHA İstanbul) arasında işbirliği protokolü imzalandı.
Mimarlık | Endonezya Yaz Okulu Projeleri Sergide Toplandı
Mimarlık ve Tasarım Fakültesi öğrencileri Endonezya Yaz Okulu’nda ürettikleri projeler ile Endonezya seyahatinden kalan güzel anıları Haliç Yerleşkesi’nde sergiliyor.
2017
Basın Yayın Halkla İlişkiler | Cinsiyet, Roller ve Ahlaki Değerler Üzerinden ''Aile''
Üniversitemiz ile Erciyes Üniversitesi işbirliğinde düzenlenen “IV. Ulusal Maneviyat Psikolojisi Sempozyumu”nda, modern dünya evlilikleri ve aile, maneviyat ve diğer ahlaki değerler üzerinden ele alındı.
Basın Yayın Halkla İlişkiler | Dinler Tarihi Alanına Yeni Bir Ders Kitabı
İslâmi İlimler Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Anmar Ahmad Muhammed, Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi Yayınları’ndan çıkan kitabı “Muhâdarât fî Târihi’l-Edyân” ile dinler tarihine ışık tutuyor.
Basın Yayın Halkla İlişkiler | Türk Medeni Kanunu İngilizcede
Hukuk Fakültesi Öğretim Görevlisi Alpay Sarıoğlu “Fundamental Concepts of Turkish Civil Code”, kitabıyla Türk Medeni Kanunu’nun temel esaslarını İngilizce olarak yayımladı.
13 Ekim
Basın Yayın Halkla İlişkiler | Hindistan Heyetini Üniversitemizde Ağırladık
Hindistan Müslümanları ile Türkiye arasındaki ilişkilerin geliştirilmesi adına Türkiye-Arap İlişkileri Merkezi aracılığıyla ülkemizde bulunan Hindistan Küresel Kalkınma Forumu ve Asya Ortadoğu Forumu üyeleri Rektörümüz Prof. Dr. Musa Duman’ı ziyaret etti.
<=Geri
Daha Eski=>