<>
Daha Eski=>
13 Eylül
ALUTEAM | ALUTEAM Yerli Savunma Sanayi Fuarı SAHA EXPO'da
Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi Alüminyum Test Eğitim ve Araştırma Merkezi, yerli savunma sanayisinde geliştirilen en son teknolojilerin, sistemlerin ve ürünlerin yer aldığı, bu yıl ilki gerçekleştirilen SAHA EXPO 2018 Fuarı’nda yerini aldı.
11 Eylül
2018
Osmanlı-Malay Dünyası Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi | Malezya'nın İş ve Akademi Dünyasından Ziyaret
Japonya merkezli iiTomo isimli grup tarafından organize edilen Türkiye ziyareti kapsamında, Malezya’nın; iş, eğitim, siyaset ve akademi çevrelerinden önemli isimlerin de aralarında bulunduğu 50 kişilik bir heyet Üniversitemizi ziyaret etti.
05 Eylül
2018
Sağlık Kültür ve Spor D. Başkanlığı | İnsan Vakfı ile İş Birliği Protokolü İmzalandı
Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi ile İnsan Eğitimi Kültür ve Yardımlaşma Vakfı arasında eğitim, sosyal ve kültürel alanlarda iş birliği protokolü imzalandı.
15 Ağustos
PYM (Proje Yönetim Merkezi) | Üniversitemizin 3 Projesine İSTKA'dan Destek
İstanbul Kalkınma Ajansı’nın Yenilikçi ve Yaratıcı İstanbul Mali Destek Programı kapsamında yer alan 3 projemiz desteklenmeye değer görüldü.
08 Ağustos
Basın Yayın Halkla İlişkiler | Fatih Sultan Mehmed Han Kitabı Yayımlandı
Fatih Sultan Mehmed Han’ı devlet adamlığı, askeri başarısı, ilmi ve sanatkâr yönüyle ele alan 20 makaleden oluşan Fatih Sultan Mehmed Han kitabı üniversitemizin yayınları arasında yerini aldı.
02 Ağustos
Basın Yayın Halkla İlişkiler | Yeni Türk Edebiyatında “Âmentü”ler
Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürü ve Edebiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Hasan Akay inceleme kitaplarına yenisini ekledi. Akay’ın Yeni Türk Edebiyatında “Âmentü”ler kitabı Şule Yayınları etiketiyle yayımlandı.
31 Temmuz
2018
Basın Yayın Halkla İlişkiler | Hindistan Al Jamia Al Islâmiya Üniversitesi’nden Ziyaret
Hindistan Al Jamia Al Islâmiya Üniversitesi Rektörü Dr. Abdussalam Ahmed, Rektörümüz Prof. Dr. Musa Duman’ı makamında ziyaret etti. İki üniversite arasında olası iş birliklerinin görüşüldüğü ziyarette, iyi niyet anlaşması imzalandı.
30 Temmuz
2018
Mimarlık ve Tasarım Fakültesi | İki Mimari Gelenek Yaz Okulunda Yeniden Bir Arada
Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi Mimarlık Bölümü ile Endonezya İslâm Üniversitesi Mimarlık Bölümü bu yıl 4. kez Yaz Okulunda bir araya geldi.
27 Temmuz
Basın Yayın Halkla İlişkiler | Sudan Büyükelçisi Üniversitemizi Ziyaret Etti
Sudan Büyükelçisi Doç. Dr. İrfan Neziroğlu Rektörümüz Prof. Dr. Musa Duman’ı makamında ziyaret etti.
27 Temmuz
Adalet | Kamusal Alanda Kamera Kullanımı
Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi Meslek Yüksekokulu Adalet Programı Öğretim Görevlisi Buket Abanoz’un “Kamusal Alanda Kameralı Gözetlemenin Suçun Önlenmesindeki Etkisi ve Elde Edilen Delillerin Hukuka Uygunluğu Sorunu” kitabı yayımlandı.
<=Geri
Daha Eski=>