HABER ARSIVI
Daha Eski=>
13 Aralık
2017
Basın Yayın Halkla İlişkiler | Orta Asya Bozkırlarından Dünyanın Gönlüne, Aytmatov
Dünyaca ünlü Kırgız yazar, diplomat, siyasetçi Cengiz Aytmatov, doğumunun 89. yılında Üniversitemizde anıldı.
12 Aralık
Basın Yayın Halkla İlişkiler | Prof. Dr. Cemalettin Latiç'e Necip Fazıl Ödülü
Üstad Necip Fazıl Kısakürek’in manevi ve kültürel mirasını yaşatmak üzere, Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın desteğiyle Star Gazetesi tarafından düzenlenen, “Necip Fazıl Ödülleri”nin kazananları açıklandı.
12 Aralık
Basın Yayın Halkla İlişkiler | İki Genç Üniversite Arasında İşbirliği Protokolü
Malezya Kolej Universiti Islam Perlis (KUIPs) Rektörü Dr. Mohd Mizan Mohammad Aslam, işbirliği görüşmeleri gerçekleştirmek üzere Rektörümüz Prof. Dr. Musa Duman’ı makamında ziyaret etti.
08 Aralık
2017
Sağlık Kültür ve Spor D. Başkanlığı | “Kudüs’te Barış Müslümanlarla Mümkün”
Ses Sanat ve Edebiyat Kulübü’nün Üsküdar Yerleşkesi’nde düzenlediği “Bedeninde Kurşundan Çiçekler Açan Şehir: Kudüs” panelinde hocalarımız Kudüs’teki Müslüman kimliğini tarih ve edebiyat çerçevesinde ele aldı.
07 Aralık
2017
Basın Yayın Halkla İlişkiler | Kudüs İslâmındır!
Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi öğrencileri ABD’nin, Kudüs’ü İsrail’in başkenti olarak tanımasını protesto etti. Haliç Yerleşkesinde toplanan öğrenciler “Kudüs İslamındır” pankartı açarak Kudüs hassasiyetlerini dile getirdi.
04 Aralık
2017
KURAM | “Restorasyon Zahmetli, Uzun Bir Süreç”
Üniversitemiz, KURAM Seminerleri kapsamında Vakıflar Genel Müdürü Dr. Adnan Ertem’i ağırladı.
Basın Yayın Halkla İlişkiler | Hz. Peygamber'i Şiirle Sevmek
Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. M. Fatih Andı’nın, Hz. Peygamber’e olan sevginin kelimelere yansımış halini son dönem Türk şiirinde aradığı yazı dizisi Şiirin Ufku Hz. Peygamber’i Şiirle Sevmek, Şule Yayınları tarafından yayımlandı.
Basın Yayın Halkla İlişkiler | Âyet ve Hadisler Işığında Gönül Sohbetleri
İslâmi İlimler Fakültesi öğretim üyemiz Prof. Dr. Ali Bulut’un kaleme aldığı Âyet ve Hadisler Işığında Gönül Sohbetleri, kasım ayının sonlarında Çamlıca Yayınları etiketiyle kitapçılardaki yerini aldı.
Grafik Tasarım | Sürreal Fotoğraflardan Oluşan Çarpıcı Bir Dünya
Güzel Sanatlar Fakültesi, dijital manipülasyon tekniği ile ses getiren fotoğraflar ortaya koyan dijital sanatçı Hüseyin Şahin’i ağırladı.
Basın Yayın Halkla İlişkiler | YÖK Başkanı’ndan Fakülte Birincilerimize Tebrik
Yükseköğretim Kurulu Başkanlığınca, başarıyı teşvik etmek, eğitim ve sosyal hayatlarında güzel bir anı bırakmak amacıyla 2017 ÖSYS puanlarına göre fakültelere birincilikle yerleşen öğrencilere takdir edilen, YÖK Başkanı Prof. Dr. M. A. Yekta Saraç imzalı
<=Geri
Daha Eski=>