HABER ARSIVI
Daha Eski=>
11 Ağustos
Basın Yayın Halkla İlişkiler | Filistin İlişkilerimizi Güçlendiriyoruz
Filistin Milletvekili Sayyid Abu Musameh’in başkanlığında, Uluslararası Müslüman Âlimler Birliği Üyesi Abdul Wahab Zidan ve Filistin Dayanışma Derneği Başkanı Muhammed Mişeniş’ten oluşan heyet, Rektörümüz Prof. Dr. Musa Duman’ı makamında ziyaret etti.
Basın Yayın Halkla İlişkiler | Uluslararası 3. Kabartma Kur'an Konferansı
Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı ve Üniversitemiz desteğiyle Uluslararası Kabartma Kur’an Hizmetleri Birliği tarafından İstanbul Görme Engelliler Rehabilitasyon Merkezi’nde “Uluslararası 3. Kabartma Kur’an Konferansı” düzenlendi.
Mimarlık | Mimari Bir Gelenek: Endonezya Yaz Okulu
Mimarlık ve Tasarım Fakültemizin bir geleneği olan Endonezya Yaz Okulu, 24 Temmuz’da Endonezya’nın Yogyakarta kentinde başladı.
Basın Yayın Halkla İlişkiler | Tunuslu Heyeti Üniversitemizde Ağırladık
Rektörümüz Prof. Dr. Musa Duman, Tunus Ennahdha Partisi Dış İlişkiler Başkanı ve eski Dışişleri Bakanı Dr. Rafik Abdessalem ile ülkemizdeki Tunuslu öğrencilere destek veren Tunus Kardeşlik Derneği üyelerini Topkapı Yerleşkesi’nde ağırladı.
15 Temmuz
Hukuk Fakültesi | Hukuk Fakültesinden Büyük Başarı
Üniversitemiz, Yükseköğretim Kurulu'nun açıkladığı verilere göre, Adalet Bakanlığının düzenlediği Adli Yargı Sınavlarında başarı sıralamasında vakıf üniversiteleri arasında Türkiye ikincisi oldu.
14 Temmuz
Basın Yayın Halkla İlişkiler | Mensuplarımızın Gözünden 15 Temmuz
Akademik ve idari personelimiz ile öğrencilerimizin, milli birlik ve beraberliğimizin perçinlendiği 15 Temmuz gecesine ve sonrasına ait fotoğraflarından oluşan "Mensuplarımızın Gözünden 15 Temmuz" dijital sergisi.
12 Temmuz
Basın Yayın Halkla İlişkiler | ''15 Temmuz Sanat ve Edebiyata Yansıtılmalı''
Üniversitemiz ile İstanbul Kültür ve Turizm Müdürlüğü’nün ortak düzenlediği “15 Temmuz: Milli İradenin Nöbeti” paneli, Haliç Yerleşkesi’nde gerçekleştirildi.
22 Haziran
Basın Yayın Halkla İlişkiler | Üniversitemizde Mezuniyet Coşkusu
Üniversitemizin 2017 yılı mezuniyet töreni büyük bir heyecan ve coşku ile yapıldı. Haliç Kongre Merkezi’nde gerçekleştirdiğimiz mezuniyet programının ilk oturumunda Üniversitemizin Meslek Yüksekokulları öğrencileri mezuniyet belgelerini aldı.
12 Haziran
Güzel Sanatlar Fakültesi | Sıfırın Altında da Gökyüzünü Görmek Mümkün!
Güzel Sanatlar Fakültesi Geleneksel Türk Sanatları Bölümü Sergileme Teknikleri Programı kapsamında bu yıl üçüncüsü düzenlenen “Sıfırın Altında” sergisi Kandilli Yerleşkesi -3. katında izleyici ile buluştu.
06 Haziran
Güzel Sanatlar Fakültesi | Kırkyama İstanbul!
Üniversitemiz ve Beykoz Belediyesi’nin katkılarıyla Geleneksel Sanatlar Derneği’nin düzenlediği İstanbul temalı Kırkyama Yarışması’nın sergi açılışı ve ödül töreni Beykoz Necmettin Erbakan Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi.
<=Geri
Daha Eski=>