Bağcılar Belediyesine Ziyaret

13 Mart 2018

Rektörümüz Prof. Dr. Musa Duman, Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı’yı makamında ziyaret etti.

Gerçekleştirilen çalışma ziyaretinde, Üniversitemiz ile Belediye arasında yapılan işbirliklerinin güncel, kültürel ve bilimsel çalışmalar ile geliştirilmesi hususunda görüş birliğine varıldı.

Edebiyat Fakültemiz Tarih Bölüm Başkanı Prof. Dr. Zekeriya Kurşun, Genel Sekreterimiz Âlim Türkyılmaz ve Belediye Başkan Yardımcısı Kenan Gültürk’ün de hazır bulunduğu görüşmeler, karşılıklı fikir alışverişinin ardından hediye takdimi ile sona erdi.