► Arşiv
UZEM Derslerine Erişim

TRH115 Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi I, TRH116 Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi II, TDE115 Türk Dili I, TDE116 Türk Dili II, ING101 İngilizce I ve ING102 İngilizce II derslerini alan öğrencilerimiz bu dersleri uzem.fsm.edu.tr web adresinden e-ders sistemine erişerek takip edebilirler.

Derslerin ilk üç haftası sisteme yüklenmiş olup, bundan sonra her hafta düzenli olarak eklenecektir.

Bu dersleri seçen öğrencilerimizin kullanıcı adları; Üniversitemiz tarafından verilen mail adreslerinin (Örnek:mail@stu.fsm.edu.tr) @'ten önceki bölümü (Örnek:mail), parolaları ise; mail adreslerinin şifreleri olarak e-ders sistemine tanımlanmıştır.

Öğrencilerimiz Üniversitemiz tarafından verilen mail adreslerini sifre.fsm.edu.tr adresinden öğrenebilecek olup, mail şifrelerini ilgili adresten oluşturabilecek veya sıfırlayabileceklerdir.

Not: Uzaktan Eğitim Sisteminde sorun yaşayan öğrencilerimiz uzem@fsm.edu.tr adresinden destek alabileceklerdir.

HIZLI MENÜ HAVA DURUMU
Online Kurumsal