► Arşiv
UZEM Derslerine Erişim

TRH116 - Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi II, TRH115 - Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi I, ING102 İngilizce II, TDE116 - Türk Dili II, TDE115 - Türk Dili I derslerini alan öğrencilerimiz bu dersleri uzem.fsm.edu.tr web adresinden e-ders sistemine erişerek takip edebilirler.

Derslerin ilk haftası sisteme yüklenmiş olup bundan sonra her hafta düzenli olarak eklenecektir.

Bu dersleri seçen öğrencilerimizin kullanıcı adı; öğrenci numarası ya da otomasyonda kayıtlı olan mail adresi, şifreleri ise; TC kimlik numarası olarak e-ders sistemine tanımlanmış olup, e-ders sistemine ilk girişlerinde şifrelerini sıfırlamaları (yenilemeleri) gerekmektedir.

Not: Uzaktan Eğitim Sisteminde sorun yaşayan öğrencilerimiz uzem@fsm.edu.tr adresinden destek alabileceklerdir.

HIZLI MENÜ HAVA DURUMU
Online Kurumsal