FSMVÜ | Pedagojik Formasyon Eğitimi Sertifika Programı Başvuru Sonuçları
► Arşiv
Pedagojik Formasyon Eğitimi Sertifika Programı Başvuru Sonuçları

2019-2020 Pedagojik Formasyon Eğitim Sertifikası Programı Kayıt Dönemi Başlamıştır

Pedagojik Formasyon Programına kayıt hakkı kazanan öğrencilerimizin; 02-04 Eylül 2019 tarihleri arasında okul ücretlerinin ödemesini, okul numaraları ile   Türk Katılım Bankasına peşin şekilde 2,054 TL olarak gerçekleştirmesi gerekmektedir.

1. Kredi Kartı ile Ödeme;

Öğrenim ücretlerini kredi kartı ile ödeyecek öğrenciler öğrenci numarası ve T.C.Kimlik numarası ile birlikte https://odeme.fsm.edu.tr adresine girerek kredi kartlarıyla ödemelerini yapabilirler.

2. Peşin Ödeme;

Ödemelerini peşin olarak yapmak isteyenler öğrenci numaraları ile birlikte    Türk Katılım Bankası (Şube Gişeleri) kanalını kullanarak yapabilirler.

Not : Banka hesaplarımız Havale ve EFT işlemlerine kapalı olduğundan bu yöntemlerle ödeme yapılamamaktadır.

Not : Taksitli ödeme seçeneğimiz bulunmamaktadır.

Kayıt İçin Gerekli Belgeler;

1.Transkript (Mezun Öğrenciler Mezuniyet Transkripti getirmeleri gerekmektedir.)

2.Öğrenci Belgesi (Öğrenciliği devam edenler için)

3.Ücret Yatırıldığına Dair Dekont

4.Kimlik Fotokopisi

Getirilmesi gereken belgelerin Üsküdar Atik Valide Yerleşkesinde bulunan Eğitim Fakültesi Formasyon Birimine teslim edilmesi gerekmektedir.

Pedagojik Formasyon Eğitimi Sertifika Programına kayıt hakkı kazanan öğrenciler için tıklayınız

HIZLI MENÜ
Strateji Geliştirme