FSMVÜ | Öğrenci Anketleri
► Arşiv
Öğrenci Anketleri

Sevgili öğrenciler,

Sizlere, öğrenci bilgi sisteminde iki ayrı anket sunmak istiyoruz. Anket sorularına vereceğiniz yanıtlar üniversitemizin idari ve akademik işleyişine önemli katkılar sağlayacaktır. Bu sürece sizde katkıda bulunmak istiyorsanız isteğe bağlı ve zorunlu olan anket sorularını lütfen doğru ve eksiksiz cevaplayınız.

Anketlere Nasıl Ulaşırım;

1. Öğrenci Bilgi Sisteminde “Form İşlemleri - Anketler” başlığı altında Öğrenci Genel Memnuniyet Anketi yayınlanmıştır. Doldurulması gönüllülük esasına bağlı olup, vermiş olduğunuz cevaplar yürütülen işlemlerin ve verilen hizmetin kalitesini arttırmak için önemli katkılar sağlayacaktır.
  2. Öğrenci Bilgi Sisteminde “Form İşlemleri – Değerlendirme Formları” başlığı altında Ders ve Öğretim Elemanı Değerlendirme Anketi  yayınlanmıştır. Ders kaydınıza eklediğiniz her bir ders için birer adet anket bulunmaktadır. Anketin doldurulması eğitim sürecine katkıda bulunacağından dolayı zorunlu tutulmuştur.

Hassasiyetiniz ve anlayışınız için şimdiden teşekkür ederiz.

HIZLI MENÜ
Strateji Geliştirme