FSMVÜ | 2019-2020 Eğitim Öğretim Yılı Geleneksel Türk Sanatları Programı Özel Yetenek Sınavı Sonuçları
► Arşiv

GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ

GELENEKSEL TÜRK SANATLARI PROGRAMI

ÖZEL YETENEK SINAVI SONUÇLARI

Güzel Sanatlar Fakültesi, Geleneksel Türk Sanatları Programında Özel Yetenek (Çizim+Mülakat) sınavı sonuçları için tıklayınız.

Kayıt olmaya hak kazanan adayların kayıtları 26 - 27 Ağustos 2019 tarihlerin de Üniversitemizin Haliç Yerleşkesi Öğrenci İşleri Bürosunda yapılacaktır.

Programa %50 burslu olarak kayıt hakkı kazanan adayların kayıtlarının yapılabilmesi için ödeme işlemlerini en yakın Al-Baraka Türk Bankasından veya kredi kartı ödeme seçeneğiyle ödeme.fsm.edu.tr adresinden gerçekleştirmiş olması gerekmektedir. Detaylı ödeme bilgileri aşağıda yer almaktadır.

Ücret ödeme işlemlerinde öğrenci numarası talep edilecektir.

Öğrenci numaranızı öğrenmek için tıklayınız.

Kayıt İçin Gerekli Evraklar:

1. Lise diplomasının aslı
  2. ÖSYM sonuç belgesi
  3. Kimlik fotokopisi
  4. 2 adet vesikalık fotoğraf

Ödeme İşlemleri

Öğrenim Kredisi ile Ödeme

Öğrenim ücretlerini banka kredisi kullanarak ödeyecek öğrencilerin velileri kayıt tarihlerinde bulundukları yerlerdeki en yakın Albaraka Türk Katılım Bankası şubelerine giderek işlemlerini gerçekleştirebilirler.Bankayla olan anlaşmamız gereği öğrenim ücreti vade farksız 10 taksit olarak ödenmektedir.

Öğrenim Kredisi İçin Gerekli Belgeler

Kredi kullanacak velinin;

• Nüfus cüzdanı ve fotokopisi,
  • İkametgah belgesi veya konuta ait üzerine kayıtlı fatura (cep telefonu hariç elektrik, su, doğalgaz vb. faturalardan herhangi birine ait son fatura nüshası),
  • İşletme sahibi olan veliler için, Vergi Levhası ve 2018 beyannamesi ve tahakkukları,
  • Çalışan veliler için, iş yerinden onaylı maaş bordrosu.

Kredi Kartı ile Ödeme

Öğrenim ücretlerini kredi kartı ile ödeyecek öğrenciler https://odeme.fsm.edu.tr adresine girerek anlaşmalı bankalara ait kredi kartlarıyla ödemelerini yapabilirler. Anlaşmalı kartlarla (Bonus, Bankkart Combo, Card Finans, Paraf, World) yapılan taksitli ödemelerde  vade farksız 10 taksit yapılmaktadır.

Miles&Smiles ve American Express(Amex) tabanlı kredi kartlarıyla işlem yapılamamaktadır.Axess ve Maximum kartla olan anlaşmalarımız sona erdiğinden bu kartlar taksitli  ödemelerde kullanılamaz.

Peşin Ödeme

Öğrenim ücretini peşin ödeyecek öğrenciler ödeme işlemlerini Ziraat Bankası(Şube Gişeleri ve İnternet Bankacılığı) ve Albaraka Türk Katılım Bankası(Şube Gişeleri) Kurumsal Tahsilat kanallarından birini kullanarak yapabilirler. Öğrenim ücretinin tamamının nakit veya kredi kartı ile tek çekim olarak ödenmesi halinde %6 peşin ödeme indirimi uygulanır.

Banka hesaplarımız HAVALE ve EFT işlemlerine kapalı olduğundan bu yöntemlerle ödeme yapılamamaktadır.

Ödemeniz başarılı bir şekilde gerçekleşmiş ise online ödeme ekranında (https://odeme.fsm.edu.tr ) borcunuzun “0” sıfır olarak görünmesi gerekmektedir.

ÖNEMLİ:  Kayıt hakkı kazanan ancak bütünleme veya tek ders sınavı sonucuna göre ortaöğretim kurumlarından mezun olacak  adayların geçici kayıtları alınacaktır. 31 Aralık 2019 tarihine kadar ortaöğretim kurumundan mezun olduklarına ilişkin belgelerini Öğrenci İşleri Daire Başkanlığına ibraz etmeleri halinde geçici kayıtları asıl kayda dönüştürülecektir.Bu tarihe kadar mezun olduklarını belgelemeyenlerin kayıtları silinecektir.

İrtibat No: 0212 521 81 00 / 4359 - 4274 (Öğrenci İşleri Bürosu/ Feyza ALBAYRAK)

HIZLI MENÜ
Strateji Geliştirme