FSMVÜ | 2019-2020 Eğitim Öğretim Yılı Güz Dönemi Ders Kayıt İşlemleri
► Arşiv
2019-2020 Eğitim Öğretim Yılı Güz Dönemi Ders Kayıt İşlemleri

Ders kayıtları 18-20 Eylül 2019 tarihleri arasında öğrenci bilgi sistemi üzerinden yapılacaktır. Danışmanlarınıza, belirtilen tarihler arasında dâhili hatlarından, e-maillerinden veya öğrenci bilgi sistemi üzerinden sorularınızı yöneltebilirsiniz.

*Öğrenci Bilgi Sistemi, 18 Eylül 2019 tarihinde saat 09.00’da ders kaydı için açılacaktır.

20 Eylül 2019 Cuma günü saat 17.00'de sistem ders kaydına kapatılacaktır.

Güz Yarıyılı Derslerinin Başlangıcı: 23 Eylül  2019

Ders Ekleme-Bırakma Haftası: 30 Eylül - 02 Ekim 2019

Eğitim Öğretim Uygulama Esasları için tıklayınız.

Ders kayıt videosu için tıklayınız.

Programlara göre danışman dahili numaraları ve e-mail adresleri için tıklayınız.

Öğrenci numaranızı öğrenmek için tıklayınız.

Öğrenci Bilgi Sistemine giriş yapmak için tıklayınız.

Ödeme Bilgileri için tıklayınız.

(Sisteme ilk kez giriş yapacak öğrencilerin kullanıcı adı, öğrenci numarası; otomasyon şifreleri, T.C. kimlik numaralarının ilk beş hanesidir.)

**Normal süresini tamamlayıp azami süreye geçen öğrencilerimiz, öğrenci bilgi sistemi üzerinden ders kayıtlarını gerçekleştirdikten sonra çıkan ücreti ödeyerek ders kayıtlarını kesinleştireceklerdir.

**667 Sayılı Kanun Hükmünde Kararname (KHK) kapsamında üniversitemize ÖSYM tarafından yerleştirilerek normal öğrenim süresinde mezun olamamış öğrencilerden, dönemde en fazla üç ders alacak öğrencilerin AKTS başı ücret ödemesi yapmaları gerekmektedir.  Bu durumdaki öğrenciler, Mazeretli Ders Kayıt Formunu doldurarak Danışmanına ve Bölüm Başkanınına onaylattıktan sonra Haliç Yerleşkesi Öğrenci İşleri Birimine teslim etmeleri ve ders kayıt haftası içerisinde seçmiş oldukları derslerin AKTS başı ücretini ödemeleri gerekmektedir.

HIZLI MENÜ
Strateji Geliştirme